“Ενωτικός” Δημήτρης Καραμάνης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στη Λιβαδειά

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα” με υποψήφιο δήμαρχο Λεβαδέων το Δημήτρη Καραμάνη πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.

Παρουσία των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού και πλήθους κόσμου, ο Δ. Καραμάνης αναφέρθηκε επιγραμματικά στο “ολιστικό σχέδιο” της παράταξης του για να “αλλάξει σελίδα ο Δήμος”.

Ως πρώτη διεκδίκηση έθεσε το ζήτημα ίδρυσης Πανεπιστημιακής Σχολής στη Λιβαδειά, που όπως τόνισε, “χάθηκε άδικα το 2015” και η παράταξη του έχει μία ρεαλιστική και υλοποιήσιμη πρόταση για την αποκατάσταση “αυτής της ιστορικής αδικίας εις βάρος μας”.

Αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών, στην ανάδειξη των χωριών του Δήμου, στην αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων, σημειώνοντας ότι ο Δήμος το τελευταίο διάστημα έχασε 5 εκατ. χρηματοδοτήσεων.

Δεσμεύτηκε ότι, εφόσον εκλεγεί, το γραφείο του δημάρχου θα λειτουργεί και κάποια απογεύματα την εβδομάδα για να δέχεται τα αιτήματα των πολιτών.

Επεσήμανε ακόμη την ανάγκη προώθησης του εθελοντισμού μέσω της συνεργασίας του Δήμου με τις εθελοντικές ομάδες.

Επίσης αναφέρθηκε και στο δημογραφικό πρόβλημα του Δήμου λέγοντας ότι υπάρχουν τα δημοσιονομικά περιθώρια για την ενίσχυση της οικογένειας.

Ολοκληρώνοντας τη σύντομη ομιλία του ο κ. Καραμάνης, έδωσε το σίγμα της προεκλογικής του εκστρατείας για το διάστημα έως τις εκλογές τονίζοντας ότι στόχος θα είναι η παρουσίαση του προγράμματος του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

Η κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή σταματάει εδώ, κύριο μέλημα μας από εδώ και πέρα θα είναι να επικοινωνήσουμε μαζί σας αυτό που θέλουμε να κάνουμε στην πόλης μας, το όραμα μας και το σχέδιο μας. Θέλουμε να μας στηρίξετε με τρόπο θετικό, όχι για να τιμωρήσετε κανέναν αλλά γιατί έχετε πιστέψει ότι έχουμε το πιο εφικτό, το πιο ρεαλιστικό, το πιο οραματικό σχέδιο και τους ανθρώπους να το υλοποιήσουμε.

Δώστε μας την ευκαιρία να πάρουμε στα χέρια μας τη δημοτική αρχή και να είστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε σε αυτούς τους στόχους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απόψε ξεκινάει η Αναγέννηση της Λιβαδειάς. Αυτή η δημοτική αρχή θα είναι για να ενώσει όχι για να διχάσει και σας θέλουμε συμμάχους σε αυτήν την προσπάθεια.”

Σχετικά